XooCash - este un sistem de plăți care reunește furnizorii de servicii de plată nebancare și instituțiile de bani electronici pentru a face schimb de plăți cu acest sistem.

Pentru utilizator Pentru negustor Pentru partenerii PSP

Ce este XooCash

  Mecanism de plată alternativă la cardurile bancare

  Independența față de un PSP specific. Sistemul este construit în așa fel încât Kommersant să nu depindă de fiecare operator de plată specific. Puteți schimba cu ușurință PSP-ul care vă servește la altul sau puteți utiliza 2 sau mai multe în același timp, fără complicații suplimentare pentru utilizator.

  Integrare tehnică unificată

  Nu este necesar să semnați contracte cu o varietate de sisteme de plată. Prin semnarea unui acord pentru acceptarea plăților cu unul dintre PSP-urile care operează pe sistemul XooCash, veți putea accepta plăți de la utilizatorii oricărui sistem de plăți care operează pe XooCash.

Cum functioneaza?

  Prin semnarea unui acord de participare la sistem, primiți propriul MID (numărul de identificare al comerciantului), pe baza căruia generați fiecărui utilizator propriul XOO-ID unic și îl afișați în contul personal al utilizatorului în proiectul dvs.

  Prin semnarea unui acord cu orice PSP pentru servicii de colectare prin XooCash, orice plată primită pe XOO-ID-ul utilizatorului va merge în contul dvs. din acest PSP

  Informațiile despre această plată vor fi disponibile online din sistemul XooCash folosind protocolul corespunzător

  Decontările financiare vor fi efectuate cu PSP cu care ați semnat un acord, în condițiile specificate în acordul dvs.

  Puteți avea cu ușurință un acord cu mai multe PSP-uri, în acest caz XooCash va alege cea mai bună cale de plată

Cum să te implici?

Puteți contacta orice listă PSP care funcționează cu sistemul XooCash din listă sau puteți solicita o conexiune pe site-ul nostru.

Aplicație online